Föreställningar

Ka-pow

För barn och familj

Längd 40-45 minuter

 

Låt dig förundras av cirkusens nya möjligheter i en färgsprakande, komisk och ordlös föreställning om hemliga superkrafter och att våga vara sig själv. En hög påle som går att klättra på, flygande jongleringsprylar och akrobater som slänger varandra huller om buller. Välkommen in i en värld av spännande akrobatik och mängder av tokigheter. Ka-pow är en feel-good-föreställning som drar med sin publik på en oförglömlig resa.

 

Ka-pow skapades 2015 för Clowner utan Gränser och har sedan dess spelats över 70 gånger på skolor runt om i landet. Den spelas på teater, i gymnastiksalar och utomhus på festivaler och event. Föreställningen är fysisk, visuell och ordlös och passar därför alla oavsett språkkunskaper.

 

“Not ten stars, but a thousand stars” 3e-klassare i Varberg

 

“Fantastiskt! Helt mitt i prick!” Grundskolelärare i Umeå

 

“Kul att se barnen så uppslukade i något som inte är blip-blop. Så bra att de får livs levande, spralliga och glada förebilder.” Grundskolelärare i Härnösand

 

“Mitt barn har aldrig suttit still och fokuserad så här länge innan. Det här har verkligen gjort hans dag.” Lärare till autistisk 8-åring

 

För bokning kontakta Olivia på 0722 865889 eller info(at)kompanihint(dot)com

 

 

 

 

Henrik Kindgren

Zoefotografie

Skatan & Gatan

En gatushow för 6-106 år

Längd 30-40 minuter

 

Imponerande akrobatik, oväntade fall och en massa trams. Ett stort hjul, en hög påle och akrobater som klättrar på och slänger runt varandra. Med en stor dos av humor och vriden självdistans bjuds det på en föreställning som sällan lämnar sin publik oberörd.

 

Skatan & Gatan är en konceptföreställning och en gatushow. En föreställning som alltid förändras, som ständigt utvecklas och rör sig framåt - med nya idéer, för att anpassa till en ny spelplats eller bjuda in en speciell gästartist.

 

Föreställningen är visuell och ordlös, och riktar sig till alla mellan 6-106 år. Den säljs som hel förställning (40 min), kortare föreställning, flera ”pop-ups” eller som enskilda akter.

 

För bokning kontakta Olivia på 0722 865889 eller info(at)kompanihint(dot)com

Daniel Mathew

www.kompanihint.com

info(at)kompanihint.com

+46 (0)722 865889

 

Copyright @ All Rights Reserved